Kiadványaink

Jézushoz vezető út

Jézushoz vezető út

Tartalom:

- Isten szeretete az emberek iránt; - Abűnösnek Krisztusra van szüksége; - Bűnbánat; - Bűnvallomás; - Odaadás; - Hit és elfogadás; - A tanítványság próbaköve; - Növekedés Krisztusban; - Életünk és munkánk; - Isten ismerete; - Az ima: magasztos kiváltságunk; - Mit tegyünk kételyeinkkel?; - Öröm az Úrban


Színború szőlőről énekeljetek

E könyvnek nem az a célja, hogy részletes elemzést adjon a keresztény korszakok különféle szélsőséges mozgalmairól, hanem hogy a korunk egyházát fenyegető külső és belső veszélyekre hívja fel a figyelmet. Ezek a sokszor szinte észrevétlen, árnyalatnyi veszélyforrások óriási károkat okozhatnak az egyházban, ha nem fordítunk kellő figyelmet arra, hogy időben felismerjük és leleplezzük őket. Az apostolok és a reformátorok a maguk korában mindig felvették a küzdelmet e szélsőséges megnyilvánulásokkal szemben, s alapos bibliaismeretüknek, megtért szívüknek és határozott fellépésüknek köszönhetően elfojtották a fanatizmus fel-fellobbanó tüzét.

Részletek a könyvből »


A nagy harc Krisztus és Sátán között

Tartalom:

Isten világa; - A bűn eredete; - Az ember teremtése; - Kísértés és bukás; - A megváltás terve; - Krisztus munkája-Isten Jelleme; - Sátán utolsó nagy csalása


Megnyitás »


Kapu a boldog otthon felé

Kapu a boldog otthon felé

E könyvet mindazoknak ajánljuk, akik a párválasztás előtt állnak, vagy már házasok, és szeretnék otthonukat egy kis mennyé változtatni. A könyv segítséget nyújt a párválasztáshoz, az udvarláshoz, a házasélethez és a gyermekneveléshez is.


Miért? Mert...

Miért? Mert...

MIÉRT a sok szenvedés, fájdalom világunkban, ha Isten kezében tartja a mindenséget?! Lássuk meg Őt életünkben, találjuk meg, ismerjük meg Őt; MERT vigasztalódunk, erősödünk, győzünk Ővele!!! Példák - tanulságok, és a remény biztató szavai segítenek hétköznapjainkban, küzdelmeinkben!

A könyv www.miertmert.hu oldalon megtekinthető


8 LÉPÉS EGÉSZSÉGÜNK HELYREÁLLÍTÁSA és MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN

8 LÉPÉS EGÉSZSÉGÜNK HELYREÁLLÍTÁSA és MEGŐRZÉSE ÉRDEKÉBEN

Az egészséges életmód első és legfontosabb alapelve, hogy tudatosan törekedjünk a testünkben és a természetben működő törvényszerűségek megismerésére. A betegség a természet erőfeszítése, mely által a szervezet igyekszik megszabadulni az egészségtelen életmód következményeitől. A természetnek ilyenkor segítségre van szüksége helyreállító munkájában, és ez a segítség a legegyszerűbb orvosságokban található: azokban, melyek magában a természetben lelhetők fel. Először szűrjük ki a betegség okát, változtassunk az egészségre káros körülményeken, hagyjuk el a rossz szokásokat, és támogassuk a természetet, mikor a megfelelő állapot helyreállításán munkálkodik.


 Hogyan őrizzük meg egészség?

Hogyan őrizzük meg egészség?

E könyv E. G. White: 'A Nagy Orvos lábnyomán' könyvének egy rövid kivonata. E sorok az 1800-as években íródtak, de szemléletmódja, tanácsai kiállták az idő próbáját. Alapelvei ma is éppoly aktuálisak, mint megírásuk napján, s ez emeli a klasszikus művek közé. Megmaradtunk egy régebbi fordítás mellett, hogy minél hűbben tudjuk visszaadni a szerző gondolatait.

Aki figyelmesen elolvassa e könyvecskét, választ fog kapni arra a kérdésre, hogy „Hogyan őrizzük meg egészségünket?” Ez az egyik legfontosabb kérdés, a ma élő ember számára, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élhessen.

 


ÉDENI ÉTKEK - Vegán konyha alapjai 1.

( receptes füzet )

Részletek a füzetből »


Élj egészségesen! (receptes könyv)

Élj egészségesen!

Receptes könyv, mely 181 vegán receptet tartalmaz. Könnyen elkészíthető, megszokott ízekkel..


Édentől - Édenig

Édentől - Édenig

Jelen kiadványunkat szeretettel ajánljuk mindazoknak, akik a helyes táplálkozásról, és az egészséges életmódról szerzett ismereteiket a Biblia tanácsaival is szeretnék kibővíteni.

Az olvasó áttekintheti a hét korszakra felosztott bibliai történelmet az elveszett Édentől az újjáteremtett Édenig, a táplálkozás szempontjából. megtudhatja egyebek mellett azt is, hogy mi volt az ember eredeti tápláléka, hogyan jöttek létre a gyomnövények, mikor, miért, mely feltételek mellett és mennyi időre kapta az ember a húst, mint táplálékot, s hogy mit tanít a Biblia a ma élő ember, és az újjáteremtett föld lakóinak táplálékáról, illetve táplálkozására vonatkozóan.

 


Kottás énekeskönyv

Kottás énekeskönyv

670 éneket tartalmaz
Mérete: B5 (176x250mm)
A borító keményfedeles műbőrből (fekete) és puhafedeles bőrből (fekete, sötét barna) színnel készült.